دانش آموزان مداس علوی تبریز در نمایشگاه نوآوری و فناوری دانش آموزی ( نوفن فست) شرکت کردند.
امسال دومین سالی بود که رویداد بزرگ دانش آموزی در حوره نوآوری و فناوری با نام نوفن فست در تبریز برگزار شد. برنامه ریزی ها از طرف اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی یک ماه گذشته شروع شده بود و تیم های مختلفی از اکثر مدارس استان اعلام آمادگی کرده بودند. موسسه علوی تبریز نیز از مدت ها قبل در تکاپو بود تا دانش آموزان خودش را به این رویداد بزرگ برساند. اولین قدم برگزاری جلسه توجیهی جشنواره نوفن فست برای اولیا و دانش اموزان مستعد و علاقمند در سالن نیکی لند بود که با دعوت از خانم دکتر ابوطالبی رئیس پژوهشکده جابرین حیان برگزار شد. خانم دکتر ابوطالبی در این جلسه در مورد جشنواره، محورها و بخش های مختلف آن به طور کامل توضیح داد. وی در این جلسه گفت: مسابقه، دستاوردها، سرگرمی ها های علمی سه محور اصلی جشنواره امسال خواهد بود که شرکت کنندگان در چهار حوزه نانو، هوش مصنوعی، رباتیک، هوا و فضا و عمران طرح های خود را ارائه می دهند.
قدم دوم ثبت نام دانش آموزانی بود که طرح های خود را آماده کرده بودند و این کار به طور کامل و با پیگیری مدیران و معاونین انجام شد. روز سه شنبه ۲۰ آذر ماه جشنواره با مشارکت بیش از پنج هزار تیم در سالن امیرکبیر نمایشگاه بین المللی تبریز افتتاح شد. در مراسم افتتاحیه آقای محمدزاده معاون سیاسی اجتماعی استاندار، مسعود سعادتی مدیر کل آموزش و پرورش استان و ماهوتی مدیر عامل نمایشگاه بین المللی تبریز سخنرانی کردند. در این سخنرانی ها ترویج فرهنگ نوآوری و فناوری، شناسایی استعدادها ، ایجاد انگیزه در بین دانش آموزان و ایجاد بستری برای ارائه ایده ها جز اهداف برگزاری این جشنواره عنوان شد.
دانش آموزان شرکت کننده مدارس موسسه علوی تبریز نیز در غرفه های نانو، رباتیک و عمران حضور داشتند و به مراجعه کنندگان طرح های خود را توضیح می دادند. آدرینا فتاحی، ماریا علی زاده، آتنا زمان خانی، والا فاطمی، حسین وحید نیا، مهدی چوپانی دانش آموزان شرکت کننده علوی در این جشنواره بودند که قرار بود در سه روز برگزاری جشنواره طبق زمانبندی اعلام شده در مسابقات مرتبط با طرح خود شرکت کنند. آن چه بیش از همه در این نمایشگاه مشهود بود حضور پررنگ اولیا در کنار فرزندان خود بود که باعث دلگرمی ان ها را فراهم آورده بود.آدرینا فتاحی که طرح او با استقبال مراجعین حتی معاون آموزشی کل و هیئت همراه نیز قرار گرفته بود از اینکه توانسته بود در این رویداد بزرگ علمی دانش آموزشی شرکت کرده و طرح ها و ایده های خود را به معرض نمایش بگذارد خوشحال بود و از اینکه تنها دختری بود که طرح خود را در بخش برنامه ریزی ارائه داده بود به خودش افتخار میکرد. والا فاطمی هم که در دو بخش رباتیک و نجات تخم مرغ شرکت کرده بود از علاقه خودش برای دانشمند شدن میگفت و اینکه دوست دارد وسایلی درست کند که به مردم کمک کند تا بهتر زندگی کنند.
روز جمعه در نهایت نتایج اعلام خواهد شد و چیزی که برای همه شرکت کنندگان این جشنواره ماندگار و خاطره انگیز می شود حضور در چنین فضای رقابتی همراه با رفاقت و نیز ایده و یاد گرفتن از همدیگر خواهد بود. به نظر می رسد دخترها و پسرهای کودک و نوجوانی که در این رویداد بودند اگر در مراحل بعدی هم هدایت و حمایت شوند قطعا آینده سازان و امید های کشور عزیزمان ایران در بخش های مختلف خواهند بود.
خاطرنشان میشود که گروه آموزشی سیمناد تنها نماینده مدارس علوی تهران که شرکت در رویداد های علمی دانش اموزان را جز اهداف اصلی خود قرار داده است طبق برنامه ریزی های قبلی در نظر دارد دانش آموزان مستعد را شناسایی و در قسمت های مختلفی زمینه شکوفایی آن ها را فراهم سازد چرا که باور دارد بذرهای کاشته روزی به درختان تنومندی تبدیل خواهند شد که برای ایران عزیزمان افتخارآفرینی خواهند کرد.