حضور سه تیم دپارتمان رباتیک علوی در جمع ۱۰ تیم برتر کشور؛ ایده‌هایی که پای اسپانسرهای روسی را هم وسط کشیدند!

در نوزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی رباتیک Iran Open که از ۳۰ فروردین تا ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد، تیم‌های دانش‌آموزی سیمناد ( تنها نماینده مدارس علوی تهران) با قدرت و آمادگی علمی بالا درخشیدند و موفق شدند با کسب رتبه‌های هفتم، هشتم و دهم کشوری، نام خود را در جمع ۱۰ تیم برتر لیگ دموی دانش‌آموزی ثبت کنند.

این مسابقات که هر سال پس از تعطیلات نوروز و در مقیاسی بین‌المللی برگزار می‌شود، یکی از مهم‌ترین رویدادهای رباتیکی در ایران و منطقه محسوب می‌شود و همواره میزبان تیم‌های پرشماری از سراسر کشور و حتی دیگر کشورهاست. امسال نیز گروه آموزشی سیمناد با سه تیم نوآورانه و ترکیبی از دانش‌آموزان شعبه‌های دوره اول و دوم خود در بخش ایده لیگ دمو شرکت کرد و پروژه‌هایی نوین، کاربردی و چشم‌گیر را به نمایش گذاشت.

از طرح تا اسپانسر خارجی

تیم‌های دبیرستان های دانش پژوه علوی با سه پروژه‌ی خلاقانه شامل: ربات تمیزکننده سطوح آبی، ربات طراح افقی و عمودی و پرینتر سه‌بعدی محفظه‌دار در داوری‌های سه‌گانه (پنهان، آشکار، و اجرای صحنه‌ای) موفق به جلب توجه داوران، متخصصان و حتی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی شدند. این پروژه‌ها توانستند اسپانسرهایی از داخل کشور و یک مورد از کشور روسیه جذب کنند؛ افتخاری که به‌ندرت در بخش دانش‌آموزی مسابقات ایران اپن دیده می‌شود.

سرپرستی با نگاه آینده‌محور

به گفته‌ی حامد عبداللهی، سرپرست دپارتمان رباتیک سیمناد: “هدف ما از حضور در این رقابت‌ها، صرفاً کسب مقام نبود. ما به دنبال آشنایی عملی دانش‌آموزان با فناوری‌های نوین، تجربه‌ی میدانی و پرورش تفکر فناورانه هستیم. امسال شاهد سطح علمی بالاتر و رقابت‌پذیری بیشتری در میان تیم‌ها بودیم، اما تیم‌های ما با پشتوانه‌ی کلاس‌ها و تمرین‌های منظم، بسیار خوب ظاهر شدند”.

معرفی تیم‌ها و اعضای درخشان

SRT1  (شعبه دوره اول دخترانه)

رتبه ۱۰ کشوری  جذب ۱ اسپانسر خارجی و ۲ داخلی

پروژه: ربات طراح افقی و عمودی روسانا حسینی‌صدر (مکانیک ربات) و ائل‌آی جلیل‌زاده (الکترونیک و برنامه‌نویسی)

SRT2  (شعبه دوره اول دخترانه)

هلیا محمدی (برنامه‌نویسی و مکانیک)، سوفیا خانی (مکانیک ربات)، شقایق جوان‌بخت (بخش اقتصادی پروژه)، تارا نوروززاده (الکترونیک)

SRT3  (شعبه دوره دوم پسرانه)

سهیل مطلب‌زاده (برنامه‌نویسی)، امیرحسین محلی (مکانیک و الکترونیک)

روایت اعضای جوان از تجربه رقابت، ساخت و موفقیت

روسانا حسینی‌صدر، عضو تیم SRT1 از شعبه‌ی دخترانه، در گفت‌وگو با واحد رسانه سیمناد گفت: «ما روزهای زیادی را برای طراحی و اصلاح ربات‌مان وقت گذاشتیم. سخت بود، اما وقتی داورها ایستادند و از ما درباره‌ی جزئیات فنی سؤال پرسیدند، حس کردم کارمان دیده شده. اینکه حتی اسپانسر خارجی هم پیدا کردیم، برایم باورکردنی نبود!».

امیرحسین محلی از تیم SRT3 نیز تجربه‌ی متفاوتی را به اشتراک گذاشت: «برای من مهم‌ترین بخش این بود که فهمیدم کار تیمی واقعی یعنی چه. گاهی باید کوتاه بیای، گاهی دفاع کنی از ایده‌ات. ولی در آخر، چیزی که ساختیم، فراتر از تصور خودمون بود. اینکه بین این‌همه تیم قوی، ما هم جزو ۱۰ تای اول بودیم، فوق‌العاده‌ست.»

افتخاری برای خانواده‌ی سیمناد

مؤسسه‌ی آموزشی سیمناد، با افتخار این موفقیت بزرگ را به خانواده‌ی بزرگ خود تبریک می‌گوید و برای این تیم‌های خلاق، پرانرژی و آینده‌ساز، آرزوی موفقیت‌های بین‌المللی روزافزون دارد. بدون تردید، آینده‌ی فناوری کشور در دستان چنین نسلی خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *