دانش آموزان دبستان دخترانه علوی کودک از موزه صدا بازدید کردند .

به گزارش واحد رسانه به مناسبت روز جهانی صدا و به منظور آشنایی با  انواع ساز و موسیقی دانش آموزان علوی کودک از موزه صدای تبریز بازدید کردند. در این بازدید آقای ساجدی مسئول و موسس موزه صدا در خصوص موزه و سازهایی که در آن به نمایش گذاشته شده است توضیحاتی به دانش آموزان داد. انواع بالابان، ماندولین، کالیمبا، عود، چغانه، کمانچه ایرانی و آذربایجانی، دهل ، نقاره ، سازهای بادی ناحیه تبت و … از سازهایی بودند که دانش آموزان در این موزه از نزدیک با آن ها آشنا شدند .

در کنار سازهای موسیقی ، دیدن آپارات و رادیو گرام و تلویزیون های قدیمی از دیگر جذابیت های این موزه برای دانش آموزان بود .

در بخش دیگری از توضیحات آقای ساجدی در مورد استفاده ازخاصیت سازهای موسیقی در بعضی از ضرب المثل های ایرانی مانند”آواز دهل از دور خوش است”  نیز اشاره کرد که مورد استقبال دانش آموزان قرار گرفت.

فروغ مردانی مدیر دبستان دخترانه علوی کودک در گفتگو با واحد رسانه این بازدید را در راستای ارتقای علمی و فرهنگی دانش آموزان بسیار مهم دانست و گفت: در این نوع بازدید ها تلاش می شود تا بخشی از برنامه آموزشی مدارس در خارج از کلاس های درس انجام شود تا دانش آموزان در فضایی جدید و محیطی غیر رسمی با موضوعات مختلف آشنا شوند. وی افزود: بازدید از موزه ی صدا جهت ایجاد انگیزه برای تدریس ساختار گوش و انواع صداها با حضور دانش آموزان پایه پنجم انجام گرفت.

در پایان این بازدید چند نفر از دانش آموزان شعر یا ترانه ای  را که به آن مسلط بودند با همراهی دوستان خود اجرا کردند.

موزه صدا مستقر در خانه امیرپرویز یکی از موزه‌های تخصصی شهر تبریز است. بنای خانه امیرپرویز مربوط به دوره پهلوی است . این موزه تنها موزه صدای ایران و اولین موزه خصوصی در استان آذربایجان شرقی به شمار می رود که ادوات موسیقی ایرانی و غربی در آن به نمایش گذاشته شده است . موزه صدا یکی از اساسی ترین زیر مجموعه های فرهنگ شنیداری در بخش هنرموسیقی است که در راستای پاسداری از فرهنگ و  هنر این سرزمین و نمایاندن توانمندی این هنر همزاد بشر،  راه اندازی شده است .

خاطرنشان می شود که دانش آموزان پایه پنجم دبستان پسرانه علوی کودک نیز در هفته گذشته از این موزه بازدید کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *