دانش آموزان پایه سوم دبستان پسرانه علوی کودک به موزه آذربایجان رفتند

موزه ها در طول زمان  به عنوان یکی از نگهبانان فرهنگ و ادب هر ملت، نقش به سزایی در حفظ آن داشته  و داستان هایی از سرگذشت شکست ها، پیروزی ها ، شادی و غم ها و  میزان نوآوری و خلاقیت هر ملتی در دل خود جای داده اند. اردوهای علمی تفریحی دانش آموزان مدارس علوی فرصتی ارزشمند برای آشنایی با فرهنگ و تاریخ ایران و آذربایجان است و موزه گردی یکی از این اردوها هست که هموراه با استقبال دانش آموزان مواجه می شود.

امروز که دانش آموزان پایه سوم دبستان پسرانه علوی کودک تبریز به موزه آذربایجان رفته بودند، از قسمت های مختلف موزه بازدید کردند. راهنمای موزه نیز ضمن ترح مختصری از آثار موجود، به سوالات دانش آموزان نیز پاسخ داد. شب خیزان معلم پایه سوم دبستان علوی کودک در رابطه با تاثیر موزه گردی در یادگیری دانش آموزان گفت: ارودهای علمی آموزشی ضمن کمک به یادگیری دانش اموزان و آشنایی آن هابا فرهنگ کشور خود،  همواره به یکی از خاطرات زیبا و تاثیر گذار دانش آموزان تبدیل می شود.

طاها یکی از دانش آموزان علقمند به موزه که به دوستانش درباره قسمت های مختلف موزه توضیح می داد گفن: ما امروز در این موزه با اشیای تاریخی آشنا شدیم و قسمت مورد علاقه من بخش سکه ها و مهرهای تاریخی بود. وی سنگ ها هاو کتیبه های تاریخیف مجسمه های سنگی را از دیگر بخش های جذاب برای دوستانش دانست و افزود: ما هر سال در کلاس های تابستانی و طول سال تحصیلی از طرف مدرسه به موزه می رویم که موزه صدا، موزه سنجش از جمله موزه هایی هست که در سال های گذشته رفتیم. گفتنی است شهر تبریز به عنوان یک شهر باستانی و تاریخی بعد از تهران با ۲۶ موزه در رتبه دوم شهر های موزه دار قرار دارد و  موزه آذربایجان اولین موزه شهر تبریز در مهر ماه ۱۳۴۱در یک ساختمان سه طبقه افتتاح شده است که آثار تاریخی و هنری متعلق به دوران قبل و بعد از اسلام را در خود جای داده است. این موزه دارای ۱۲ هزار قطعه عتیقه می باشد که معروفترین آن سنگ ” بسم الله” هست که در سالن نمایش موزه در معرض دید عموم قرار گرفته است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *